…

Automotive – samarbeid med bransjelederne

I løpet av de seneste årene har bilbransjen utviklet seg og kravbildet er endret. Vi tror at langsiktighet og et nært samarbeid med våre kunder er nøkkelen til suksess for innovative, kundetilpassede løsninger med den nyeste teknologien. På den måten bidrar vi til økt produktivitet, høyere kvalitet og en mer kostnadseffektiv produksjon.

Internasjonalt ledende leverandører

I årenes løp har vi bygd opp en stor og kvalitativ portefølje av produkter fra noen av bransjens ledende produsenter. Enten det handler om gjengeforsterkning, hurtigkoblinger, verktøyvekslere eller glidelagre, har vi rett komponent.

Kvalitet med kunnskap

Bransjen har gjennomgått store endringer i løpet av de seneste årene. Kravene på hurtighet, kostnadseffektivisering og økte volumer gjør at også løsningene må utvikles og forbedres. Vi kan våre ting. I over 60 år har vi arbeidet aktivt med å utdanne og hjelpe våre kunder med å forstå hvor viktig det er å ha rett løsning på rett plass. Sammen skaper vi langsiktige, kostnadseffektive løsninger som øker produktiviteten. Det gir økt effekt og bedre sluttprodukter på ordentlig!

Tekniske områder

Kontakt oss