En hilsen fra Lars Bergström – ny adm.dir. for Colly Components

I september fikk jeg æren av å overta rollen som adm.dir. for Colly Components, etter min forgjenger Darco Burger. Darco, med sin lange og fremstående bakgrunn hos Colly Components, har vært en betydelig del av bedriftens suksess. Nå ser jeg frem mot, sammen med vårt dynamiske team, å fortsette på den reisen og ta bedriften til nye høyder.

En av de første tingene jeg oppdaget da jeg begynte her, er den store kunnskapen og erfaringen som finnes i bedriften. Vårt team er ikke bare velutdannet, men har også en dyp forståelse for våre kjerneteknologiområder: Sammenføyning av tynnplate, skrueforbindelser, lagerteknologi og hurtigkoblinger. Dette gir oss mulighet til å hjelpe våre kunder med å finne bedre og mer kostnadseffektive løsninger, ofte ved å skreddersy spesialtilpassede komponenter for spesifikke applikasjoner. Denne fremgangsmåten har gitt oss en unik posisjon på markedet og gjør at vi skiller oss ut i forhold til konkurrentene.

En annen sentral del av vårt tilbud er systemløsninger. Vi har kapasitet til å tilby helhetsløsninger for automatisk montering av festeelementer som nagler, blindnaglemuttere og gjengeforsterkning. Med disse systemene bidrar vi til høyere tilgjengelighet i kundens produksjonsceller. De minimerer også kasseringskostnadene og reduserer risikoen for feilaktig monterte detaljer.

I løpet av mine første måneder har jeg hatt gleden av å besøke våre viktigste leverandører. De har alle markedsledende varemerker på sine produktområder. Disse besøkene har vært lærerike og gang på gang bekreftet at de har både den kompetansen og de moderne produksjonsanleggene som kreves for å oppfylle våre høye krav til kvalitet.

I vår streben etter å ligge i forkant når det gjelder bærekraft, samarbeider vi tett med våre leverandører. Det er avgjørende for oss at de produktene vi leverer, ikke bare er av høy kvalitet, men også produseres på en miljøeffektiv måte. Med produksjonsanlegg sentralt i Europa og råmaterialer med opprinnelse i Europa kan vi holde nede vår miljøpåvirkning fra produksjon og transport.

Fremover er mitt mål ikke bare å opprettholde, men også bygge videre på det fantastiske arbeidet som allerede er gjort i Colly Components. Med et sterkt team, ledende varemerker og et fokus på bærekraft og innovasjon, er jeg overbevist om at vi kommer til å fortsette å vokse og utvikle oss i fremtiden.

Vi ses!

Lars Bergström
Adm.dir., Colly Components