Ny generasjon magnetplate – QMC 123

Nyutviklet magnetplate

To av verdens ledende leverandører til plastindustrien – Stäubli og MAG-Autoblok Tecnomagnete – har sammen utviklet magnetplaten QMC 123. Et eksempel på hvordan felles innsats øker sikkerheten ved formsprøyting. QMC 123 muliggjør ekstremt raske verktøybytter på en sikker og kontrollert måte. For at kunder skal få den optimale løsningen for sine behov, går vi sammen gjennom alle stegene, fra designfasen til implementering.

Rask støtte når det trengs

Dere får tilgang til både Colly Components og Stäublis serviceorganisasjon. Vi vet hvor viktig det er å kunne gjennomføre en smidig og sikker installasjon av magnetplaten, og hvis behov oppstår senere, tilbyr vi rask og effektiv service.

Solid opplæring er inkludert

Så snart installasjonen er fullført, gir vi grundig opplæring på QMC 123, slik at dere kan dra full nytte av alle dens fordeler. I tillegg inkluderes tilgang til Stäublis sikkerhetssentral Safe and Secure, der all informasjon om systemet er samlet.

Velkommen til å sende deres forespørsel

Send deres forespørsel om magnetplate til nye maskiner, men også til eksisterende maskiner der vi kan tilby en «retrofit-løsning». Vi vil komme tilbake snart med pris på magnetplaten, hvor vi også inkluderer pris for installasjon og opplæring.

Ønsker du å vite mer om Stäubli og den nye magnetplaten QMC 123, kontakt simon.persson@colly.se eller ring 070-655 70 90.